GBS Mozaïek

Onze school, de gemeentelijke basisschool Mozaïek Humbeek, is een moderne school en goed bereikbaar. Onze school heeft enorm veel mogelijkheden qua accommodatie. We liggen vlak bij sportterreinen, er is een grote open speelruimte met veel groen, een dierenpark, in de omgeving zijn er heel wat mogelijkheden om leeruitstappen te organiseren, …
De klassen zijn tevens goed verlicht en verlucht.Sinds september 2011 krijgt het digitale bord zijn plaats binnen het lesgebeuren.Kinderen krijgen in GBS Mozaïek Humbeek dus maximale ontplooiingskansen!
In het woordenboek wordt het woord ‘mozaïek’ als volgt omschreven: werk van steen, glas enz., bestaande uit een groot aantal kleine, verschillend gekleurde, ingelegde stukjes die met elkaar een beeld of figuren vormen.
Net zoals de kleine onderdelen in een mozaïek vormt iedereen in onze school een belangrijk stukje van het geheel. Ieder van ons is een stukje in de puzzel waarmee we verwijzen naar de naam van onze school ‘Mozaïek’.
Ook al zijn wij allemaal anders, samen zijn wij GBS Mozaïek Humbeek. Een school waar iedereen zichzelf kan zijn en iedereen zich goed voelt.

Nachtegaallaan 5, 1851 Humbeek  TEL: 02/269.59.75 GSM opvang:0498/171654

Voorrang inschrijvingen 2014-2015