Heeft iemand mijn psp gezien!

Ik ben mijn psp kwijt heeft iemand hem gezien of perongeluk mee genomen.

Hij is in een zwart zakje op de spelletjes staat   RS op de psp ook wie hem zou hebben zeg iets op de blog.op de bus had ik hem nog. met uit te stappen ben ik hem uit het oog verloren..

het zou leuk zijn op hem terug te hebben.

a.u.b. alfastbedankt

Verslag woensdag

Gisterenavond hebben we een quiz gedaan van half 8 tot 9 uur de quiz was heel leuk. We waren met 6 groepen. De quiz was met de vragen: Wie? Wat? Waar? De laatste groep was van de laatste plaats naar de derde plaats geklommen door Tone.

Na de leuke quiz moesten we spijtig genoeg gaan slapen.

We zijn vandaag om 8:15 opgestaan. Daarna zijn we komen eten. De kookouders hebben weer een lekkere maaltijd voor ons op tafel gezet. Na het eten zijn we gaan skiën van 10 tot 12uur. Dan hebben we gegeten en het was heel lekker. We hebben worteltjes met erwtjes, aardappelen en cordon bleu met appelmoes gegeten. In de namiddag hebben we een wandeling gemaakt van ongeveer 2 uur. Deze avond hebben we koude schotel gegeten. Het dessert was een ijsje.

Deze avond gaan we een vrij podium houden en een fuif met lekkere drank en chips.

Wout Dejaeghere en Robin

Verslag dinsdag

Deze ochtend werden we wakker gemaakt door de zon. Het uitzicht deze ochtend was dan ook schitterend!

Nadien gingen we terug skiën. Alle kinderen hebben dit al goed onder de knie en beleven hier veel plezier aan!

Na het skiën hadden de kinderen honger en genoten van spinaziepuree met worst!

Na de platte rust gingen de kinderen op speurtocht door Holzgau!

Gelukkig vonden alle kinderen tijdig hun weg terug. Ze hadden een hele leuke namiddag!

Na het avondmaal gingen de meeste kinderen samen met meester Jonas een spelletje ‘ weerwolf’ spelen.

Om deze leuke avond af te sluiten speelden we samen met de kinderen nog een super interessante quiz!

De kinderen gaan moe, maar heel tevreden slapen!

Meester Rik en juf Charlotte

Nieuws van zaterdag, zondag en maandag uit Holzgau

Zaterdagochtend zijn we gaan skiën. Na de middag zijn we naar de hangbrug gewandeld, hij wiebelde door de de wind. We geraakten er toch veilig over. Die avond zijn we gaan rodelen. We werden eerst met de tractor naar boven getrokken,om daarna naar beneden te glijden. Dit deden we 3 keer.

Zondag zij we ook gaan skiën. Normaal gingen we met de bus naar een kasteel en een kerk maar het sneeuwde dus de baan was te glad.

In de plaats daarvan zijn we een stevige wandeling gaan maken.

Zondagavond hebben we nog een mooi glasraam gemaakt.

Maandagochtend zijn we weer gaan skiën. Daarna hebben we een wedstrijdje gedaan:om ter mooiste sneeuwsculptuur maken.

En nu gaan we nog fuiven!

Aiko en Elena