Een kort verslagje!

Vandaag was het een leuke dag met veel sneeuw.

Onze volgende skiles was een succes! Iedereen kwam al glimlachend van de berg!

Na de middag gingen we met de zetellift naar de Jöchelspitze, maar door de sneeuwval hebben we dit afgelast. Maar een leuke activiteit kwam in de plaats. De kinderen moesten een zo hoog mogelijke sneeuwman maken! De resultaten waren dan ook heel mooi.

Deze avond mochten de kinderen een optreden geven voor de anderen. Nadien bekeken we samen nog een leuke film!

Een kort verslagje!

Deze ochtend begonnen we in groep aan de speurtocht door het dorp. We mochten eens zonder juf of meester op stap gaan. Gelukkig vonden we allemaal onze weg goed terug.

Na de middag kregen we dan onze volgende skiles. De skipiste lag niet ideaal, maar de kinderen vonden het toch heel leuk.

Na het avondeten speelden we nog een spannende quiz.

Onze vierde dag!

Vandaag hadden we meer geluk met het weer. Het is gestopt met regenen. We konden onze dag starten met de volgende skiles.

Alle kinderen krijgen de techniek steeds beter onder de knie.

Na de middag brachten we een bezoek aan kasteel ‘Neuschwanstein’ in Duitsland. De kinderen waren onder de indruk van het imposante kasteel.

Deze avond oefenden we nog een keertje voor het vrij podium. Nadien maakten we ons klaar voor de fuif!

We fuifden er op los tot we naar bed moesten.