Klas 5A

Onze klas

We werken in 5A en 5B parallel.

Onze klas vind ik heel leuk .

We leren ook leuke dingen zoals percent.

Meestal is het wel interessant.

Ook is onze klas de grootste klas van de hele school.

We hebben ook 2 juffen in 5A, juf Ann op maandag en dinsdag.

We hebben juf Els op donderdag en op vrijdag.

Op woensdag wisselen ze af.

Annabel

Ik vond het al heel leuk  in 5A.

De lessen waren leuk, de activiteiten ook, zoals bijvoorbeeld fietsen, zwemmen, turnen en uitstappen maken. Ik vond het jammer dat ik door het coronavirus niet naar school kon komen. Ik zou blij zijn als ik terug naar school zou mogen komen. Ik mis de activiteiten, de  goede uitleg en de knutselwerkjes.

Siebe

Welkom in het 5de leerjaar,

Het 5de is super,

Met de super toffe juf erbij maakt het alles compleet!

Ook al ben je niet de populairste je kan met iedereen wel is praten,

soms is er wel eens een keertje ruzie maar dat wordt altijd snel bijgelegd,

want de liefde van 5B zal nooit of nooit vergaan.

Naast de leuke vriendschappen,  leer je ook super veel nieuwe dingen.

Silke

In het 5de leer je zoveel nieuwe dingen. Zowel bij rekenen, taal als Frans en W.O.

Je bezoekt het dinomuseum, gaat naar het MOT, op deze manier leer je het niet alleen in de klas, maar zie je of beleef je het ook buiten de school.

5B is een top klas.

Han

Wij zijn de super coole kids van 5B. Wij zitten met 24 in de klas, eigenlijk met 25 -> we hebben nog een super schattige hamster in onze klas: BLANCHE. Dat is het zotste  hamster van de hele wereld!

Spelling, rekenen, W.O. … we krijgen het allemaal te zien, altijd leuk om te volgen op ons nieuwe ‘screen’.

Naast het vele leren, gaan we ook veel op stap, smeer je beentjes al maar in want we rijden wel echt ‘rap’!🙂

Fien

5B is een klas met 24 leerlingen die allemaal super getalenteerd zijn en die super lief zijn. We leren super veel. Op het eind van het jaar zijn we allemaal wat slimmer geworden en kunnen we allemaal super goed Frans.

HAN

juf Ann

Juf Els

Contacteer de leerkracht