Uitstappen en buitenschoolse activiteiten

Als actieve school midden in de maatschappij voorzien we heel wat uitstappen en buitenschoolse activiteiten. We trekken er op uit in de natuur, we gaan sporten en bezoeken musea en tentoonstellingen. We trekken ook op boerderijklassen, avonturenklassen en op sneeuwklassen.

We organiseren ook elk jaar een schoolrestaurant, een kidsparty en een overnachting voor onze kleuters.

Alle uitstappen en activiteiten vind je binnenkort terug in de schoolkalender.

Boerderijklassen

Elk jaar gaat het eerste leerjaar op Boerderijklassen. De Boerderijklassen voor het schooljaar 2019-2020 zit er al op.  Info voor de volgende Boerderijklassen vind je hier zodra deze beschikbaar is.

Avonturenklassen

Elk even jaar gaan het derde en vierde leerjaar op Avonturenklassen. De Avonturenklassen voor het schooljaar 2019-2020 zit er al op.  In het schooljaar 2021-2022 gaan we weer op Avontuur!

Sneeuwklassen

Elk jaar gaan onze zesdejaars op Sneeuwklassen. De sneeuwvakantie voor het schooljaar 2019-2020 zit er al op.  Info voor de volgende sneeuwklassen vind je hier zodra deze beschikbaar is.