Voor ouders

Oudercomité

Wij, het OuderComité, zijn een groepje ouders van kinderen die hier school lopen. We organiseren verschillende activiteiten om bij te dragen tot de school. We ondersteunen de school ook door een handje te helpen tijdens verschillende schoolevenementen. Dit doen we oa. met onze jaarlijkse terugkerende activiteiten zoals de quiz, pannenkoekenverkoop, ontbijtmanden, schoolrestaurant, jaarlijkse tombola tijdens het schoolfeest, afterwork, …

We kondigen alles aan op de facebookpagina van het OuderComité waar ook soms foto’s van onze activiteiten komen.

We komen een zestal keer per jaar samen om te overleggen.

Wil je zelf ook je steentje bijdragen dan kan dit zeker via Trooper (www.trooper.be/gbsmozaiekhumbeek). Als je via Trooper een bestelling plaatst op je favoriete webshop steun je ons zonder meer te betalen.

Wens je één van onze werkgroepjes te versterken neem dan zeker gerust contact op met het oudercomité via ocgbsmozaiek@gmail.com of met één van onze leden.

Je bent van harte welkom!

Dierenpark

GBS-mozaiek-dierenpark

In 2021 wordt ons dierenpark omgevormd.

Onze dieren hebben een nieuwe thuis gevonden in zorgboerderij Huppeldepup te Humbeek. Binnen het kader van de brede school wordt een samenwerkingsverband uitgewerkt met de zorgboerderij Huppeldepup zodat er op regelmatige basis dieren op onze school kunnen langskomen.

Een werkgroep houdt zich bezig met de herinrichting  en herbestemming van de weide en dierenhokken.

We danken alle (groot)ouders voor hun jarenlange inzet en hulp voor ons dierenpark.

Facebook

GBS-Mozaiek_Facebook

Ouderplatform

Met het Ouderplatform hebben we een uitstekend communicatiemiddel om te communiceren tussen ouders en de school.

Het ouderplatform is een on-line tool waarmee leerkrachten berichten kunnen bezorgen aan ouders en leerlingen, waarmee je kan inschrijven op oudercontacten, enz.

Het ouderplatform is enkel toegankelijk voor ouders van leerlingen. Vraag je log-in gegevens aan bij het secretariaat.

Inloggen kan via deze link: