Voor ouders

Oudercomité

Wij, het OuderComité, zijn een groepje ouders van kinderen die hier school lopen. We organiseren verschillende activiteiten om bij te dragen tot de school. We ondersteunen de school ook door een handje te helpen tijdens verschillende schoolevenementen. Dit doen we oa. met onze jaarlijkse terugkerende activiteiten zoals de quiz, pannenkoekenverkoop, ontbijtmanden, schoolrestaurant, jaarlijkse tombola tijdens het schoolfeest, afterwork, …

We kondigen alles aan op de facebookpagina van het OuderComité waar ook soms foto’s van onze activiteiten komen.

We komen een zestal keer per jaar samen om te overleggen.

Wil je zelf ook je steentje bijdragen dan kan dit zeker via Trooper (www.trooper.be/gbsmozaiekhumbeek). Als je via Trooper een bestelling plaatst op je favoriete webshop steun je ons zonder meer te betalen.

Wens je één van onze werkgroepjes te versterken neem dan zeker gerust contact op met het oudercomité via ocgbsmozaiek@gmail.com of met één van onze leden.

Je bent van harte welkom!

Dierenpark

In onze school hebben we een heus dierenpark!

GBS-mozaiek-dierenpark

De kippen en eenden, geiten en schapen vormen voor onze kinderen een grote meerwaarde. Ze leren op een correcte manier omgaan met de verschillende dieren, ze leren verantwoordelijkheid dragen voor de taken die ze hierbij krijgen. En onze dieren zijn uiteraard ook gewoon geweldig leuk om te voederen en te aaien.

De kinderen en de meester van het zesde leerjaar vormen samen de dierenverzorgers van dienst. Tijdens de weekends en in de vakantieperiodes gebeurt dat door een groep enthousiaste ouders.

Voel jij je geroepen om de dieren ook mee te verzorgen, laat dan zeker iets weten via het secretariaat van de school.

GBS-Mozaiek_Facebook

Ouderplatform

Met het Ouderplatform hebben we een uitstekend communicatiemiddel om te communiceren tussen ouders en de school.

Het ouderplatform is een on-line tool waarmee leerkrachten berichten kunnen bezorgen aan ouders en leerlingen, waarmee je kan inschrijven op oudercontacten, enz.

Het ouderplatform is enkel toegankelijk voor ouders van leerlingen. Vraag je log-in gegevens aan bij het secretariaat.

Inloggen kan via deze link: